Hoe kunnen we je helpen? 

Hier vind je de meest gestelde vragen.

Het is een van de meest gestelde vragen. IPTV, ook bekend als Internet Protocol Television, is waar het internet wordt gebruikt als medium om televisiekanalen naar je tv thuis te sturen. Met andere woorden, je gebruikt je internetverbinding om tv-kanalen, films en tv-programma's te bekijken zonder antenne of schotel.
Om IPTV te kunnen gebruiken, heb je een snelle breedbandverbinding nodig. De snelheid van de breedbandverbinding moet minstens 12Mbps zijn.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je de juiste snelheid hebt om de hele dag door media te kunnen streamen. U kunt gebruik maken van www.speedtest.net om de snelheid van je breedbandverbinding te controleren. Daarna kun je beslissen hoe je verder gaat. 
Natuurlijk kun je IPTV gebruiken in een appartement. Het enige wat je nodig hebt is een snelle internetverbinding met het appartement. Het is een uitstekend alternatief, vooral als er geen schotel geïnstalleerd kan worden in je woning. 
Ja, je kunt IPTV kopen als alternatief voor satellietdienst. Je hoeft geen schotel te kopen en je kunt de verbinding krijgen met je bestaande breedbandverbinding. 
Na aankoop van uw IPTV-abonnement sturen wij u binnen 24 uur uw m3u-lijst of de portal toe. Daarna moet u onze instructies volgen om uw IPTV-service in gebruik te nemen. U moet ervoor zorgen dat uw apparaat verbonden is met het internet en IPTV ondersteunt. 
Je kunt je IPTV-abonnement op meerdere apparaten gebruiken. Je kunt de inhoud van het kanaal echter maar op één apparaat tegelijk bekijken. 
Je kunt voor je service betalen met een creditcard, bankpas of Paypal. Betalingen worden gedaan via een beveiligde gateway en er zijn geen verborgen kosten.
We activeren je abonnement vanaf het moment dat je de betaling hebt gedaan. 

Eerst moet je ervoor zorgen dat de activeringsgegevens correct zijn.
Dan zou het helpen als je ervoor zorgt dat de internetverbinding werkt.
Zorg ervoor dat andere apparaten die op het netwerk zijn aangesloten, zoals je laptop, de bandbreedte niet overbelasten en verbruiken.
Zorg voor een downloadsnelheid van minstens 12Mbps en een uploadsnelheid van 5Mbps.
Start het apparaat opnieuw op, wacht 30 seconden en zet het aan.
Zorg ervoor dat je het apparaat op de router hebt aangesloten via een ethernetkabel in plaats van Wi-Fi.
Als er een probleem is met de verbinding, moet je dit controleren op een ander apparaat.
Controleer of het apparaat de nieuwste firmware-updates heeft en of de app de nieuwste software-updates heeft.
Controleer de downloadsnelheid op je computer.
Controleer of er apps draaien die bandbreedte verbruiken. Zo ja, dan moet je ze stoppen.
Neem contact op met je internetprovider en kijk of er een probleem is in jouw gebied.
Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren.

We willen je altijd de best mogelijke service bieden. Daarom zorgen we ervoor dat de inhoud te allen tijde naar je wordt gestreamd. 
 Wacht enkele minuten en kijk. Indien nodig zullen we opnieuw opstarten of de kanalen verwisselen.
Vervolgens moet je controleren of het probleem zich slechts bij één kanaal of bij alle kanalen voordoet.
Probeer je apparaat opnieuw op te starten. Je moet 30 seconden wachten voordat je het inschakelt.
 Zorg ervoor dat je apparaat op internet is aangesloten via een ethernetkabel. 
Als je een probleem hebt met een kanaal, moet je overschakelen naar een ander kanaal. Dit gebeurt door problemen van de kanaalprovider, waar wij geen invloed op hebben. Je kunt het kanaal na enige tijd opnieuw bekijken en het zal werken. 

Hoog internetverkeer of trage internetsnelheden zijn de belangrijkste reden hiervoor. Als iemand in je huis een breedbandverbinding gebruikt om iets te downloaden of te uploaden, kan dit gebeuren. Je moet alle gebruikers loskoppelen van de breedbandverbinding en het opnieuw proberen.
Aan de andere kant moet je ervoor zorgen dat je apparaat is verbonden met het internet via een directe LAN Ethernet-verbinding. Als je gebruik maakt van Wi-Fi, is de kans groot dat je buffering ziet. Als dit niet mogelijk is, moet je het apparaat dichter bij de router zetten.

Als je een AVOV of MAG set-top box gebruikt, moet je het apparaat een harde reset geven. Je kunt dit zelf doen. Je hoeft het alleen maar uit te schakelen, de stekker uit het stopcontact te halen en opnieuw aan te sluiten.
 Als je Kodi gebruikt, moet je je cache wissen. Of anders kun je Kodi zelfs opnieuw installeren. 

Dit gebeurt door een probleem met de instellingen.
Je moet naar de instellingen op het apparaat of de app gaan. Vervolgens moet je Native als Decoder selecteren. Je kunt opnieuw opstarten en je zult video's met geluiden zien.

We kunnen niet bevestigen of dit komt door een probleem in het kanaal of door een probleem in je internetsnelheid. Je kunt je internetverbinding controleren en wachten.

Als de M3U-link niet werkt, kun je hem op je pc controleren met VLC. Als je kunt zien dat het werkt op de pc, is er iets mis aan jouw kant. Als je de M3U-link invoert, moet je ervoor zorgen dat er geen spatie blijft staan. Je kunt contact met ons opnemen voor hulp bij het oplossen van problemen.

Je moet controleren of je account op een ander apparaat wordt gebruikt. Je kunt de account maar op één apparaat tegelijk gebruiken.
Anders kan je account worden geblokkeerd vanwege ons geautomatiseerde beveiligingsbeleid.
 We zullen accounts slechts twee keer herstellen na een ban. Als dat keer op keer gebeurt, moet je contact met ons opnemen.

 Ten eerste moet je controleren of je het juiste MAC-adres hebt ingevoerd.
Ten tweede moet je ervoor zorgen dat er een aanbevolen internetsnelheid is.
Ten derde moet je het apparaat bedraden met de router.
Je moet ervoor zorgen dat de specificaties van het apparaat krachtig genoeg zijn om te streamen.
Als je een STB-emulator gebruikt, moet je deze dienovereenkomstig instellen.
Wis de cache in je STB emulator.
Als je een MAG BOX gebruikt, moet je deze opnieuw opstarten.